Gizlilik Politikası

Bu web sitesinden sorumlu kuruluş:

EWP Recycling Pfand Österreich gGmbH
Genel Müdürler: Monika Fiala & Simon Parth
Zaunergasse 1-3
1030 Wien
Österreich
E-Mail: office@ewp-oe.at

Kişisel verilerinizin korunması bizim için özel bir önem taşımaktadır. Bu nedenle verilerinizi yalnızca yasal hükümler (DSGVO, DSG, TKG 2003) temelinde işliyoruz. Bu veri koruma bilgilendirmesi uyarınca, web sitemiz kapsamında veri işlemenin en önemli yönleri hakkında sizi bilgilendiriyoruz.

Hangi verileri işliyoruz

Bu web sitesini ziyaretiniz sırasında şu bilgileriniz işlenir: Web sitemizdeki bir sayfaya eriştiğiniz tarih ve saat, IP adresiniz, web tarayıcınızın adı ve sürümü, bu web sitesine erişmeden önce ziyaret ettiğiniz web sayfası (URL), belirli çerezler (buraya bakın) ve bizimle iletişime geçerek veya başka bir form doldurarak sağladığınız bilgiler.

Web sitemizde sizden sağlamanızı istediğimiz verileri bize sunma zorunluluğunuz yoktur. Ancak, bunu yapmazsanız, web sitesinin tüm özelliklerini kullanamayabilirsiniz.

Veri işlemenin amaçları

Kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar için işleyeceğiz:

  • bu web sitesini size sunmak ve bu web sitesini daha da iyileştirmek ve geliştirmek;
  • kullanım istatistiklerini derlemek;
  • web sitemize yönelik saldırıları tespit edebilmek, önleyebilmek ve araştırabilmek; ve
  • sorularınıza yanıt vermek;
  • başvurunuzu kabul etmek
  • bültenimize kayıt olabilmeniz için

Veri işlemenin yasal dayanağı

Kişisel verilerinizin işlenmesinin yasal dayanakları şunlardır:

  • Yukarıda belirtilen amaçlara ulaşılması kapsamında şirketin öncelikli meşru menfaatlerinin (AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği Madde 6 (1) (f) uyarınca) korunması.
  • Yasal taleplerin ileri sürülmesi, uygulanması veya savunulması ile bağlantılı olarak yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi (örn . Eşit Muamele Yasası kapsamındaki talepler) (başvurular).

Yukarıda belirtilen amaçlardan birinin gerektirmesi halinde, sizden açık onay alınacaktır.

İletişim

Bizimle e-posta veya iletişim formu yoluyla iletişime geçerseniz, sağladığınız veriler, talebin işlenmesi amacıyla ve takip soruları durumunda tarafımızdan işlenecektir. Bu verileri sizin izniniz olmadan aktarmayız. 

Çerezler

Web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Bunlar, tarayıcı yardımıyla son cihazınızda depolanan küçük metin dosyalarıdır. Oturum çerezleri herhangi bir kişisel veri (IP adresleri gibi) içermez ve web sitesini ziyaretinizden sonra otomatik olarak silinir. Diğer çerezler kişisel veriler içerebilir ve sunduğumuz hizmetleri kullanıcı dostu hale getirmek için terminal cihazınızda saklanmaya devam edebilir. Bunu istemiyorsanız, tarayıcınızı çerezlerin ayarlanması hakkında sizi bilgilendirecek şekilde ayarlayabilir ve buna yalnızca bireysel durumlarda izin verebilirsiniz. Çerezleri devre dışı bırakırsanız, web sitemizin işlevselliği sınırlı olabilir.

Çerez ayarlarınızı buradandeğiştirebilirsiniz.

Hosting ve log dosyaları

Bu web sitesini işletmek için altyapı ve platform hizmetleri, bilgi işlem kapasitesi, depolama alanı, veritabanı hizmetleri, güvenlik ve bakım hizmetleri gibi hosting hizmetlerine ihtiyaç duyuyoruz. Biz veya hosting hizmeti sağlayıcımız, tatmin edici ve güvenli bir web sitesi sunma konusundaki meşru menfaatimiz nedeniyle web sitesi ziyaretçilerimizin iletişim verileri, içerik verileri, kullanım verileri, meta verileri ve iletişim verileri gibi verilerini işleriz. Aynı nedenle, biz veya hosting hizmeti sağlayıcımız sunucu log dosyaları (erişilen web sitesi, dosya, erişim zamanı, veri hacmi, tarayıcı ve işletim sistemi bilgileri, yönlendiren web sitesi, IP adresi, kullanıcı sağlayıcı dahil) olarak adlandırılan dosyaları işler. Log dosyaları, güvenlik nedenleriyle (kötüye kullanım veya dolandırıcılığın açıklığa kavuşturulması) en fazla 3 ay süreyle saklanır. Bir olay nedeniyle kanıtlayıcı amaçlar için gerekliyse, veriler daha uzun süre de saklanabilir. Hosting sağlayıcımız ile bir sipariş veri işleme sözleşmesi imzaladık.

Web analizi ve analiz çerezleri

Web sitemiz, Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda şirketinin web analiz hizmeti "Google Analytics" işlevlerini kullanmaktadır.

İşlenmesine izin verirseniz, Google Analytics çerezleri ayarlar ve IP adresiniz AB'de bulunan Google sunucularına aktarılır, burada bir web sitesi ziyaretinin AB'den gelip gelmediği ve dolayısıyla GDPR kapsamına girip girmediği belirlenir (IP adresi üzerinden konum belirleme). Daha sonra, AB vatandaşlarının cihaz IP adresleri anonimleştirilir. Ayrıntılı ölçüm verilerinin (web sitesi kullanım verileri, konum ve cihaz verileri) daha fazla işlenmesi artık yalnızca anonimleştirilmiş IP adresiyle bağlantılı olarak gerçekleştirilmektedir. Bu veri kayıtları ABD'deki Google'a aktarılmaktadır. Bkz._ https://support.google.com/analytics/answer/12017362?hl=de

İptal etme: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

ABD'ye veri aktarımının izin verilebilirliği, 10 Temmuz 2023 tarihli AB yeterlilik kararına (AB-ABD Veri Gizliliği Çerçevesi) dayanmaktadır. Google bu çerçeve kapsamında sertifikalandırılmıştır: https://www.dataprivacyframework.gov/s/participant-search/participant-detail?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Veri işleme, TKG § 96 paragraf 3'ün yasal hükümlerinin yanı sıra DSGVO Madde 6 paragraf 1, a (rıza) ve/veya f (meşru menfaat) temelinde gerçekleştirilir. GDPR (meşru menfaat) kapsamındaki endişemiz, hizmetlerimizin ve web sitemizin iyileştirilmesidir. Sağlayıcı ile veri işleme için ilgili bir sözleşme imzaladık.

Çerez ayarlarınızı buradan değiştirebilirsiniz.

Haber Bülteni

Web sitemiz üzerinden bültenimize abone olma seçeneğiniz bulunmaktadır. Bunun için e-posta adresinize ve onay beyanınıza ihtiyacımız bulunuyor. Haber bültenine kaydolduktan sonra, aboneliğinizi onaylamak için bir bağlantı içeren bir onay e-postası alacaksınız. Bu prosedür "double opt in" olarak adlandırılır ve son teknoloji ürünüdür. Kanıt gerekliliğine uyabilmek için uygulamalar günlüğe kaydedilir. Bu, kayıt ve onay zamanı ile IP adresi veri kategorilerini içerir. Gönderim hizmeti sağlayıcısında saklanan verilerinizdeki değişiklikler de günlüğe kaydedilir.

Haber bültenleri, açıldığında gönderim hizmeti sağlayıcısının sunucusundan alınan küçük bir dosya içerir. Bu dosya teknik bilgileri, alınma zamanını ve kullanıcının IP adresini toplar. Bu bilgiler, hizmeti iyileştirmek ve hedef grup davranışını analiz etmek için kullanılır. Haber bülteni aboneliğinizi, her haber bülteni e-postasında verilen abonelikten çıkma bağlantısına tıklayarak istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Bu işe yaramazsa, lütfen iptalinizi office@ewp-oe.at e-posta adresine gönderin. Sonrasında, e-posta bülteni gönderiminden sonra verileriniz kaldırılır.

Bir şikayet durumunda gönderimin yasallığını kanıtlamak için veriler, zamanaşımı süresi boyunca bir silme protokolünde saklanabilir. E-posta bültenleri, Sendinblue GmbH'nin "Brevo" hizmeti aracılığıyla gönderilmektedir. Sendinblue GmbH, Köpenicker Straße 126, 10179 Berlin, Almanya'da bulunmaktadır. Veriler sadece AB içinde işlenmektedir. Sağlayıcı ile veri işleme için ilgili bir sözleşme imzaladık.

Brevo, e-posta bülteni kaydı sırasında Google'ın "ReCaptcha" hizmetini kullanır. Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda adresinde bulunan bir şirkettir. Bu hizmet, kaydolanın insan olup olmadığını ("Bot" yani makine ile farklı) tespit etmek amacıyla kullanılır (spam koruması). ReCaptcha, bu süreçte devre dışı bırakılamayan çerezler kullanır. Aksi takdirde haber bültenine kayıt olmanız mümkün olmayacaktır. Google tarafından ABD'de işlenen veriler IP adreslerini, işletim sistemleri, cihazlar veya tarayıcılar hakkındaki bilgileri, dil ayarlarını, konum verilerini, fare ve klavye girişlerini, web sitelerinde geçirilen süreyi, daha önce ziyaret edilen web sitelerini, çerezleri ve ReCaptcha ile etkileşimleri içerebilir. Veri işleme, bülten kaydımızı kötüye kullanımdan ve otomatik spam'den korumaya yönelik meşru menfaatimize dayanmaktadır. ABD'ye veri aktarımına izin verilmesi, 10 Temmuz 2023 tarihli AB yeterlilik kararına (AB-ABD Veri Gizliliği Çerçevesi) dayanmaktadır. Google bu çerçeve kapsamında sertifikalandırılmıştır: Katılımcı Detayı (dataprivacyframework.gov)

Gizlilik Politikası: https://policies.google.com/privacy

Üçüncü tarafların hizmetlerinin ve/veya içeriklerinin entegrasyonu

EWP'nin web siteleri, EWP'nin içeriği üzerinde hiçbir etkisi olmayan üçüncü tarafların harici web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bağlantılı sayfaların içeriğinden her zaman web sitesinin ilgili sağlayıcısı veya operatörü sorumludur. Bağlantı verilen sayfalar, bağlantı verildiği sırada olası yasal ihlallere karşı kontrol edilmiştir. Bağlantının verildiği sırada yasa dışı içerikler tespit edilememiştir. Herhangi bir yasal ihlalden haberdar olmamız halinde, ilgili harici web sitelerine verilen ilgili bağlantıları derhal kaldıracağız.

Üçüncü taraf hizmetleri, örneğin videoları gömmek için kullanılır. Bu amaçla, bu üçüncü taraf sağlayıcıların web sitesi kullanıcılarının IP adreslerine ihtiyacı vardır, aksi takdirde gömülü içeriği kullanıcı son cihazlarına iletemezler. Bu veriler ABD'deki sunuculara gönderilebilir.

ABD'ye veri aktarımına izin verilmesi, 10 Temmuz 2023 tarihli AB yeterlilik kararına (AB-ABD Veri Gizliliği Çerçevesi) dayanmaktadır.

Buna ek olarak, üçüncü taraf sağlayıcı tarafından son kullanıcının cihazına çerezler yerleştirilebilir; bu çerezler, örneğin, bu noktada devam edebilmek için hangi videonun daha önce izlendiğini ve ne kadar süreyle izlendiğini kaydeder. Ayrıca, çerezler kullanıcının tarayıcısı ve işletim sistemi hakkında teknik bilgilerin yanı sıra web sitesi bağlantıları, ziyaret süresi vb. hakkında bilgiler içerebilir.

Aşağıdaki üçüncü taraf hizmetlerini entegre ediyoruz:
YouTube'dan videolar: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda. Gizlilik Politikası: https://www.google.com/policies/privacy/. 
Google, AB-ABD Veri Gizliliği Çerçevesi kapsamında onaylanmıştır: https://www.dataprivacyframework.gov/s/participant-search/participant-detail?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active
İptal etme: https://adssettings.google.com/authenticated

Depolama süresi

Sunucu logları: Verilerinizi genellikle üç aylık bir süre için saklarız. Daha uzun süreli saklama yalnızca web sitemizde tespit edilen saldırıları araştırmak için gerekli olduğu ölçüde gerçekleşir.
Kullanıcı ve etkinlik verileri 38 ay sonra Google Analytics'te otomatik olarak silinir. Bu silme süresi yeni etkinlikle sıfırlanır.
İletişim: Verileriniz bir talep organizasyonu sisteminde iki yıla kadar saklanabilir. Ayrıca yasal saklama sürelerine de uyulmaktadır.
Başvuru sahibi verileri: 7 ay

Haklarınız

Genel olarak bilgi edinme, düzeltme, silme, kısıtlama, veri taşınabilirliği, iptal ve itiraz haklarına sahipsiniz. Verilerinizin işlenmesinin veri koruma yasasını ihlal ettiğini düşünüyorsanız veya veri koruma haklarınızın başka bir şekilde ihlal edildiğini düşünüyorsanız, denetleyici makama şikayette bulunabilirsiniz. Avusturya'da bu makam veri koruma makamıdır.